menu
fr | nl

Enkel met het allerbeste kan men heerlijk koken

Prosper Montagné

Maison Marit

Dank U allen voor een Michelinster sinds 16 jaar

De Familie Marit

Menu
kaart

In ons restaurant met Michelinster kunt u genieten van gastronomische gerechten die variëren volgens de seizoenen, bereid met verse kwaliteitsproducten.

Vader en zoon Marit bereiden verfijnde gerechten en stellen menu’s samen die zelfs het meest veeleisende smakenpalet zullen bekoren met hun geraffineerde smaken.

Onze kaart bevat originele en gevarieerde creaties om mateloos van te genieten met familie, onder vrienden of collega’s. Vanaf 7 personen kunnen wij u een degustatiemenu ‘Seizoensgeneugten’ aanbevelen om uitgebreid kennis te maken met de ambachtelijke keuken van onze meester-chefs.

Jacques en Dimitri werkten een aantal menu’s uit, speciaal voor uw smaakplezier:

Onze menu's zijn beschikbaar van donderdag 29 Juni tot woensdag 13 September  2017 inbegrepen. 

Het seizoen à la carte

Maximaal 6 personen
Wij bieden aangepaste wijnen aan

€ 23.-


 

Gaspacho met Tomaat "Coeur de Boeuf" en Aardbei

Panna-Cotta Burrata, Kreeft, Secreto Rubia Gallega

€ 36,-

*********

Artisjok Sla Verklaring, Gambas Bio uit Madagascar,

Asparagus, Romaine Laitue, Noir de Bigorre Ham

 

€ 39,-

*********

Drie Bereidingen rond Snoekbaars

Tartare, Soufflé en Schub "Ecailles"

€ 38,-

*********

Langoustines, amandelen, Oude parmezaan, Lemon, Pedro Ximenez

€ 44,-

*********

Eendlever en Langoustine 2 voorbereiding

Gemarineerd : Gember, Yuzu, Olijve Taggiascha

Fornuis : Pak Soy, Aadapelen en Verse Look

min. 2 Pers.

€ 40,- p.p.

« Tweede gang »

Witte Griet met en Kurkuma Korst

Rabarber, Courgette en Chipiron

€ 37,-

********

Kreeft Gebakken en Ibérique Spek gekonfijte, Basilicum Risotto,

Cherrytomaatje Emulsie

 

€ 44,-

********

Parelhoen met Kersen, Onze Dijen in Cromesquis

Aubergine, Spitskool, Verse Look  2 Pers.

€ 72.-

*********

Lam van onze Thuis, op het Tapijt Gurig Fruiden,

Piquillos, M'Hamsa en Aubergine 

€ 35,-

*********

Krokant Kalf Zwezerik, Parelgerst, Spinazie, Oranje Boter  

€ 43,-

« Derde gang »

De Chariot Kaas Verse en gerijpt tot "hier en elders"

€ 15.-

«De vaste waarden»

€ 14.-

- Dame Blanche New Look

- Pannekoek Gecarameliseert Normande  «  15 min. »

«Nieuwigheden»

€ 14.-

- Aarbeien in verschillend Textuur, Sablé Breton, Geroosterde Abrikoos, Yaourt en Olijve Olie ijs

- Verleiding Kersen, Bier, Brownies, Dragon

- Wilde Aarbeien en Frambozen Sabayon  min. 2 Pers.  "15 min."

Menu « Seizoensgeneugten »

Het menu moet door de volledige tafel worden genomen.

Gaspacho met Tomaat "Coeur de Boeuf" en Aardbei
Panna-Cotta Burrata, Kreeft, Secreto Rubia Gallega

*********

Drie Bereidingen rond Snoekbaars
Tartare, Soufflé en Schub "Ecailles"

*********

(*) Langoustine en Zade Koniin Gebakken,

Courgette, Basilicum, Meloen

 

********* 

Lam van onze Thuis, op het Tapijt Gurig Fruiden,
Piquillos, M'Hamsa en Aubergine
 


********
 

Verleiding Kersen, Bier, Brownies, Dragon 

 

Het 4-gangenmenu € 70,-, met aangepaste wijnen € 95, -

(*) Het 5-gangenmenu € 90,- met aangepaste wijnen € 112, -

 

EEN VERLEIDELIJK BORDJE VOORAFGAAND AAN DE ZOETIGHEDEN

 

** Trolley met verse en gerijpte kazen van hier en elders

** Kazen € 15.- ,  met aangepaste wijnen € 25, -

De kaas vervangen door het dessert supplement van € 7.-

Menu « Marit lunch »: van woensdag tot vrijdag, ‘s middags.

3 gerechten voor de prijs van

€ 40.-

Met aangepaste wijnen (3 glazen)

€ 55.-

Menu « Jonge gastronoom »

Menu voor gastronomen tussen 18 en 28 jaar voor de prijs van € 75.- Alles inbegrepen.

Dit menu gevestigd volgens het seizoen en het marktaanbod.

Enkel na reservering en voor de volledige tafel.

Dit menu wordt aangeboden op woensdag en donderdag telkens ‘s avonds en zaterdag enkel ‘s middags.

  • Aperitief
  • Een voorgerecht
  • Een hoofdgerecht
  • Een dessert
  • Koffie of thee en zoete lekkernijen
  • Aangepaste wijnen en waters

Aarzel niet om contact op te nemen indien u meer informatie wenst over onze gerechten.

Ouverture

  •  
  •  
  • Ma.
  • De.
  • Gesloten
  • Wo.
  • Do.
  • Vr.
  • Za.
  • 12u - 13u30 & 19u - 21u
  • Zo.
  • 12u - 13u30
  • 1 zondag per maand gesloten
  • (Zie details in de pagina bladeren)