La Maison Marit stelt u zijn gastronomische "Take Away" voor uw oudejaarsavond voor

Wij wensen u een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar 2022
24, 25 en 31 december
"Ons Kerst en Oud & Nieuw afhaalmenu"
€ 70,- (4 gangen)


Mille-feuille van rillettes en eendenlever met peperkoek

- Of -

Cannelloni van zalm en gerookte paling met kaviaarcrème


* * *


Soufflé van snoekbaars en sint-jakobsschelp, fondue van spinazie en limoen

- Of -

½ Geroosterde kreeft, kerriesap, kokosnoot, wilde rijst en zeekraal
suppl. € 12


* * *


Black Angus runderstriploin, Beurre Maitre d'Hôtel Truffel
Appel Macaire met ossenstaart min. 2 cvts.

- Of -

Brabançonne van fazant, gekarameliseerde witlof, wilde champignons,
Appel Churros min. 2 cvts.


* * *


De Chocolade Log- Passie Cream, Cointreau- Mascarpone (24-25/12)

- Of -

Chocolade Romig - Frambozen Parfait - Duindoorn Bessengelei (31/12)


A LA CARTE

« Koude voorgerechten »

- Mille-Feuille van Rillettes en Eende Foie Gras met peperkoek
€ 26,-

- Cannelloni van zalm en gerookte paling, kaviaarcrème
€ 22,-

- Royal Belgium Kaviaar en Blini's Maison
30 gr. € 55,- / 50 gr. € 90,-


«Warme voorgerechten»

- Bisque van kreeft met garnituur
3 dl. p.p. € 12,-

- Soufflé van snoekbaars en coquille, fondue van spinazie en limoen
€ 25,-

- 1/2 of 1/1 Geroosterde kreeft, Kerriesap, Kokos, Wilde Rijst en Zeekraal
½ : € 28,- 1/1 : € 55,-

- La Pomme Moscovite met Koninklijke Belgische Kaviaar
20 gr. € 50,- 30 gr. € 65,-


« Hoofdgerechten »

- Black Angus Beef Striploin, Beurre Maitre d'Hôtel Truffel Appel Macaire met ossenstaart
€ 28,-

- Brabançonne van fazant, gekarameliseerde witlof, wilde champignons, appelchurros
€ 28,-

- Krokante kalfszwezerik met dragon
€ 32,-


Al onze gerechten worden vergezeld van een seizoensgarnituur


« Desserts »

- Chocolade Log - Passieroom, Cointreau en Mascarpone
€ 7,- (24 en 25/12)

- Chocolade Romig - Frambozen Parfait - Duindoorngelei
€ 7,- (31/12)


« Enkele delicate attenties »

- Huisgemaakt brood en gezouten boter voor 2 personen
€ 5,-

- Voorgerechten: 3 verschillende per persoon
€ 8,-

- Huisgemaakte Foie Gras van Gans
per 100 gr. € 15,-



Bestellen per telefoon: 02/3841501 of per post: info@maisonmarit.be
Bestellingen zijn beperkt, gelieve zo snel mogelijk te bestellen!

Ophalen van 14:00 tot 17:30 op vrijdag 24 en 31 december
Verzameling van 10.00 tot 11.30 uur op zaterdag 25 december