HET SEIZOEN A LA CARTE
geserveerd tot 30 april.
Maximaal 6 personen
Wij bieden aangepaste wijnen aan
€ 35.-
VOORGERECHT
~ Primeurwitte asperges en hopscheuten
Daslookbouillon, boze kwarteleitjes
Langoustine-nem
€ 46,-
~ Langoustines, Amandelen, Oude Reggiano, Gekonfijte Citroen, Pedro Ximenez
€ 72,-
~ Zeebaars, gebakken ratte-aardappelen en krab,
Citrus- en citroentijm emulsie, gekonfijte rabarber
€44,-
Royal Belgian Caviar 10 gr. en Suppl. € 24,-
~ Gecremeerde hopscheuten en gepocheerd ei, mousselinesaus
€ 45,-
~ Krokant van bloedworst en gebakken eendenlever
Compote van Pink Lady en Pastinaak
Bruine Jus Gearomatiseerd met Vanille
€ 55,-
*****
HOOFDGERECHT
~ Geroosterde Blauwe Kreeft, Parelgort, Bloemkool, Bacon in Carbonara
€ 74.-
~ Eendenborstreepjes met Bloedsinaasappel, Walnoot Crumble
Roomgestoofde schorseneren, gekarameliseerde witlofsfeer beide porties
(voor 2 personen)
€ 76,-
~ Duroc Varkensribstuk met Tierentuin Gentse Mosterd,
Luikse Salade min. 2 personen
€ 45,-
~ Trilogie rondom rundvlees:
- Wagyu flank steak
- Black Angus tartaar
- Geconfijte Black Pearl chuck
€ 58,-
~ Krokant kalfszwezerik, risotto, asperges, Raz El Hanout
€ 65,-
*****
DESSERT
De Kazen en/of Het Dessert
~ Een plank van verse en gerijpte kazen "d'Ici et d' Ailleurs" € 18,-
De essentials € 16,-
~ De onweerstaanbare Dame Blanche met Tahitiaanse vanille en warme chocolade
~ De Normandische crêpe (15 min. bereidingstijd)
Innovaties € 16,-
~ Vietnamese 74% Chocolade Crème en Texturen van Koffie
Ananas en Mango, Krokante Pecannoten
~ De Tarte Tatin met gekarameliseerde appels Zoute karamel ijs
(15 min. bereidingstijd)
~Smeltende Chocolade en Passievruchten, Hazelnootmousse
(10 min. bereidingstijd)