×

Take Away Eindejaar

Beste klanten,

Voor de feestdagen hebben wij voor u gerechten à la carte en een 4 gangenmenu voorbereid om thuis van te genieten.
Ontdek onze take-away voor de feestdagen in onze shop.

bestellen

Deze kaart wordt geserveerd vanaf 27 oktober tot woensdag 07 december

HET SEIZOEN A LA CARTE
Maximaal 6 personen
Wij bieden aangepaste wijnen aan
€ 30.-


VOORGERECHT

~ "Bretoense sint-jakobsschelpen in 2 bereidingen
Gesneden met Foie Gras, Granny en Hazelnoten
Krokant met Brioche, Porcini en Kervelwortel € 42,-


~ Langoustines, Amandelen, Oude Reggiano, Citroen, Pedro Ximenez € 65,-

~ Gegrilde rode mul, kant van Burrata
Aubergine, Basilicum Emulsie € 38,-


~ Soufflé en plakjes blauwe kreeft en inktvis
Schuimend Mosselbouillon Jumbo
Texturen van schorseneren
als voorgerecht : € 60,- ; als hoofdgerecht: € 70,
Suppl. Royal Belgium Caviar Platinum 10 gr € 22,-


~ Gebakken eendenfoelie, gekonfijte appels, kweeperengelei
Sap met Duindoornbessen € 49,-


*****

HOOFDGERECHT

~ Barbeel, zachte aardappelpuree, Gedraaide Zwammen, Grijze Garnalen, Broccoli € 58,-
Suppl. Royal Belgium Caviar Platinum 10 gr € 22,-


~ Hanenfazant, Chiconnette, Spruitjes
Bintjes, Jus Brabançon min. 2 cvts € 39,- p.p.


~ Geroosterde Perdreau in Wijnblad, Appel Allumette
Knolselderij, champignons en jonge uien € 56,- p.p.


~ Hert en foi gras van eend
Als een Rossini, Truffelsap € 43,-
min. 2 cvts € 45,- p.p.


~ Krokante kalfszwezerik, Risotto met Parmezaanse Truffel
Cannelloni van selderijbal € 59,-


*****

DESSERT

De Kazen en/of Het Dessert

~ Een plank van verse en gerijpte kazen "d'Ici et d' Ailleurs" € 18,-


De essentials € 16,-

~ De onweerstaanbare Dame Blanche met Tahitiaanse vanille
~ De gekarameliseerde Normande Crêpeline "15 min."


Innovaties € 16,-

~Doyenné Peer gepocheerd met kruiden, Chocolade Moelleux, Amandel ijs

~ Craquant-Fondant Sobacha, Appel, Chocolade

~Mini-Poire William, Panna-cotta Mandarijn, Madeleine met Dennenhoning
Pinot Noir ijs, Mousselin crème