HET SEIZOEN A LA CARTE
geserveerd tot 30 april.


Maximaal 6 personen
Wij bieden aangepaste wijnen aan
€ 35.-


VOORGERECHT

~ Primeurwitte asperges en hopscheuten
Daslookbouillon, boze kwarteleitjes
Langoustine-nem
€ 46,-

~ Langoustines, Amandelen, Oude Reggiano, Gekonfijte Citroen, Pedro Ximenez
€ 72,-

~ Zeebaars, gebakken ratte-aardappelen en krab,
Citrus- en citroentijm emulsie, gekonfijte rabarber
€44,-
Royal Belgian Caviar 10 gr. en Suppl. € 24,-

~ Gecremeerde hopscheuten en gepocheerd ei, mousselinesaus
€ 45,-

~ Krokant van bloedworst en gebakken eendenlever
Compote van Pink Lady en Pastinaak
Bruine Jus Gearomatiseerd met Vanille
€ 55,-

*****

HOOFDGERECHT

~ Geroosterde Blauwe Kreeft, Parelgort, Bloemkool, Bacon in Carbonara
€ 74.-

~ Eendenborstreepjes met Bloedsinaasappel, Walnoot Crumble
Roomgestoofde schorseneren, gekarameliseerde witlofsfeer beide porties
(voor 2 personen)
€ 76,-

~ Duroc Varkensribstuk met Tierentuin Gentse Mosterd,
Luikse Salade min. 2 personen
€ 45,-

~ Trilogie rondom rundvlees:
- Wagyu flank steak
- Black Angus tartaar
- Geconfijte Black Pearl chuck
€ 58,-

~ Krokant kalfszwezerik, risotto, asperges, Raz El Hanout
€ 65,-

*****

DESSERT

De Kazen en/of Het Dessert

~ Een plank van verse en gerijpte kazen "d'Ici et d' Ailleurs" € 18,-


De essentials € 16,-

~ De onweerstaanbare Dame Blanche met Tahitiaanse vanille en warme chocolade

~ De Normandische crêpe (15 min. bereidingstijd)


Innovaties € 16,-

~ Vietnamese 74% Chocolade Crème en Texturen van Koffie
Ananas en Mango, Krokante Pecannoten

~ De Tarte Tatin met gekarameliseerde appels Zoute karamel ijs
(15 min. bereidingstijd)

~Smeltende Chocolade en Passievruchten, Hazelnootmousse
(10 min. bereidingstijd)