Deze kaart wordt geserveerd vanaf 12 januari 2022 tot 23 februari



HET SEIZOEN A LA CARTE

Maximaal 6 personen
Wij bieden aangepaste wijnen aan
€ 28.-


VOORGERECHT

~ Coquilles, Granny en Foie Gras van eend
gearomatiseerd met Melanosporum Truffel € 40,-

~ Champignon Risotto, Cébettes, Coquilles Snaqué
min. 2 Cvts. € 38,-p.p.

~ Snoekbaars in kleine Parijse schalen
Prei, mosselen en messen € 35,-
Suppl. Royal Belgian Caviar Platinum 10 gr. € 22,-

~ Langoustines, Amandelen, Oude Reggiano, Citroen, Pedro Ximenez € 46,-

~ Gebakken eend Foie Gras en Langoustine in Tempura
Quinoa Salade met Bleekselderij, Kalfsjus met Olijfolie € 43,-


*****

HOOFDGERECHT

~ Blauwe kreeft en krokante Duroc ribstukjes
Spitskool, Pikante Thaise bouillon € 55,-

~Wilde Tarbot Steak, Grijze Garnalen
Spinazie, Aardappel en Jodiumhoudende Foyot Saus € 45,-

~ Pheasant Tenderloin
Pastinaak, Pak Soja, Pompadour, Truffel (2 cvts.) € 78,-

~ Krokante Duroc Varken Pluma en Bloedworst
Rode Kool Konfijt en Barbecue Saus op eigen wijze min. 2 cvts. € 38,-/p.p.

~ Crispy Calf's sweetbread,
Parmentier met Melanosporum Truffels, Archiduc Emulsie € 48,-


*****

DESSERT

De Kazen en/of Het Dessert

~ Een plank van verse en gerijpte kazen "d'Ici et d' Ailleurs" € 16,-

De essentials € 15,-

~ De onweerstaanbare Dame Blanche met Tahitiaanse vanille
~ De gekarameliseerde Normande Crêpeline "15 min."


Innovatief € 15,-

~ Appel en Amandel Arlettes
Abrikozencoulis en Granny Smith Sorbet

~ Caribische Chocolade en Passievrucht Moelleux
Brownies met cashewnoten en gekarameliseerde bananen
Rum Crème Brûlée

~ Le Parfait Craquant Chocolat, Sablé Breton
Passievrucht Meringue, Duindoornsorbet