Deze kaart wordt geserveerd vanaf 16 september 2021 tot woensdag 27 oktober.



HET SEIZOEN A LA CARTE

Maximaal 6 personen
Wij bieden aangepaste wijnen aan
€ 28.-



VOORGERECHTEN

Chaud-Froid van eendenlever en langoustines
in 2 mediterrane bereidingen
Min 2 cvts € 42,-p.p

~

Geroosterde Atlantische Sirloin, artisjok paprika, spinazie
Emulsie van selderij en lavas
€ 38,-
Suppl. Royal Belgian Caviar Platinum 10 gr. € 22,-

~
Langoustines, amandelen, oude Reggiano, citroen, Pedro Ximenez
€ 46,-
~
Damier de Bar Sauvage au Persil et à la Graine de Moutarde,
Sauté de Chipirons et Lentins Parfumés
€ 36,-
~

Krokante Girona Duroc Pluma
Ravioli van kleine grijze van S'Lognes
met groen, cantharellen en uien
€ 38,-


HOOFDGERECHTEN

Gebakken Bretonse kreeft, groene koolfondue,
Confituur van Gattes Hoorns, Sjalotboter
€ 55,-

~
Grote Tong Meunière om te delen,
Mousseline, Giroles en Bloemkool.
2 cvts. € 76,-
~
Geroosterde wilde eend met vijgen en eekhoorntjesbrood
2cvts € 74,-
~

Wilde Patrijs van onze Brabantse vlakten
Gebraden in wijnblad, gebakken aardappelen
€ 48,-

~

Krokante kalfszwezerik met wilde champignons
Veelkleurige Wortel Textuur.
€ 48,-


DESSERTEN

«Kaas en / of dessert»
€ 16.-
Karretje met verse en gerijpte kazen « Van Hier en Elders »

«De vaste waarden»
€ 15.-
- L'Irrésistible Dame Blanche à la Vanille de Tahiti
~
- Gekaramelliseerde Normandische pannenkoekjes « 15 min. »

«Nieuwigheden»
€ 15.-
De Spéculoos taart , Koffie en Chocolade
~

Maple Leaf met framboos en ananas, Tahitiaanse vanille
Amandel Tuiles en Caraïbische Chocolade Moelleux

~

Gekarameliseerde appels, Calvados Parfait
Madeleines met honing "15 min".