Dit menu zal worden geserveerd vanaf 12 januari 2022 tot 23 februari.



SEIZOENSGEBONDEN PLEZIER " MENU
Het menu moet voor de hele tafel worden genomen.



Om deftig kennis te maken met de keuken van onze Chefs,
Zou u zo vriendelijk willen zijn, om vanaf 7 couverts, ons menu te kiezen.

Het 4-Gangen Menu € 75,- met de Selectie van Wijnen + € 30,-
(*) Het 5-Gangen Menu € 95,- met de Selectie van Wijnen + € 40,-


Sint-Jakobsschelpen, granen en eendenlever
gearomatiseerd met Melanosporum Truffel


* * * * *

Snoekbaarsborst in Petits Paris schalen
Prei, mosselen en messen
suppl. Koninklijke Belgische Kaviaar Platina 10 gr. € 22,-


* * * * *

(*) Blauwe kreeft en krokante Duroc Short Rib
Spitskool, Pikante Thaise Bouillon


* * * * *

Fazant varkenshaas
Pastinaak, Pak Soja, Pompadour, Truffel


* * * * *

Caraïbische chocolade en passievrucht Moelleux
Brownies met cashewnoten en gekarameliseerde bananen
Rum Crème Brûlée


Een verleiding vóór de zoetigheden
De verse en belegen kaasplank
"d'ici et d'ailleurs"
€ 16,-


met glas bijpassende wijn € + 10,-
Kaas ter vervanging van Dessertsuppl. vanaf € 7,-


Van woensdag tot vrijdag, 's middags, wordt ons menu "Marit-lunch",
ontwikkeld en aangeboden volgens de markt


3 Gerechten voor de prijs van € 42,-
met de Selectie van Wijnen (3 glazen) + € 20,


Elke wijziging in de menu's kan leiden tot een toeslag!