Dit menu zal worden geserveerd vanaf 16 september 2021 tot woensdag 27 oktober.



SEIZOENSGEBONDEN PLEZIER " MENU
Het menu moet voor de hele tafel worden genomen.


Chaud-froid van eendenlever en langoustine
in 2 mediterrane bereidingen

* * * * *

Geroosterde Atlantische Sirloin, artisjok paprika, spinazie
Emulsie van selderij en lavas
Suppl. Royal Belgian Caviar Platinum 10 gr. € 22,-

* * * * *

(*) Krokante Girona Duroc Pluma
Ravioli van kleine grijze van S'Lognes
met groen, cantharellen en uien

* * * * *

Geroosterde wilde eend met vijgen en eekhoorntjesbrood

* * * * *

Maple Leaf met frambozen en ananas, Tahitiaanse vanille
Amandel Tuiles en Caraïbische Chocolade Moelleux



4 gangen menu € 75,
- met wijn selectie + € 30,-

(*)Het menu in 5 gangen € 95,
- met de Selectie van Wijnen + € 40,-


EEN VERLEIDING VAN ZOETIGHEDEN

Een bordje van 6 verse en gerijpte Kazen
"Van hier en elders" € 16,
Inclusief selectie van wijnen €10
Kaas buffet ter vervanging van het dessert supplement € 7,-.

Om de keuken van onze chef-koks-ambachtslieden te kennen, vanaf 7 couverts
Wilt u kiezen voor ons degustatiemenu?

Van woensdag tot vrijdag, de middag, ons "Lunch Marit" -menu
Elke dag volgens de markt ontwikkeld en aangeboden
3 gangenmenu voor € 42,-
Met de wijnselectie (3 glazen) + € 20,-