Dit menu zal worden geserveerd vanaf 26 mei 2022 tot 7 juli.



SEIZOENSGEBONDEN PLEZIER " MENU
Het menu moet voor de hele tafel worden genomen.



Om deftig kennis te maken met de keuken van onze Chefs,
Zou u zo vriendelijk willen zijn, om vanaf 7 couverts, ons menu te kiezen.



Gemarineerde Foie Gras en Secreto 07, Tartaar van langoustine
Texturen van kersen, rabarber en selderij


* * * * *

Zeebrasem in Pistache Viennoise
Cannelloni van erwten
Gesauteerde kruidnagels en Cébettes


* * * * *

(*) Blanquette van rivierkreeft en Sot l'y Laisse
Gepeperde artisjok, Moerasbonen
Coulis van het karkas met citroengras en tarama


* * * * *

Geroosterde parelhoen met Combava en kokosmelk
Geglaceerde Radijsjes en Rapen, Arancini Piquillos en Manchego


* * * * *

Frambozen zandkoekje, Duindoorn bessen, Philadelphia Bavarian
Abrikozen en Tijm Citroen Frituur



Het 4-Gangen Menu € 80,- met de Selectie van Wijnen + € 35,-
(*) Het 5-Gangen Menu € 105,- met de Selectie van Wijnen + € 45,-


Een verleiding vóór de zoetigheden
De verse en belegen kaasplank
"d'ici et d'ailleurs"
€ 18,-


met glas bijpassende wijn € + 12,-
Kaas ter vervanging van Dessert suppl. vanaf € 7,-


Van woensdag tot vrijdag, 's middags, wordt ons menu "Marit-lunch",
ontwikkeld en aangeboden volgens de markt


3 Gerechten voor de prijs van € 42,-
met de Selectie van Wijnen (3 glazen) + € 20,-


Elke wijziging in de menu's kan leiden tot een toeslag!