"SEIZOENSGEBONDEN PLEZIER" MENU

geserveerd tot 30 april


In functie van de vakkennis van onze Chefs,
serveren we het menu enkel voor de hele tafel.


Het 4-Gangen Menu € 95,- met de Selectie van Wijnen + € 40,-
(*) Het 5-Gangen Menu € 120,- met de Selectie van Wijnen + € 50,-

Primeurwitte asperges en hopscheuten
Daslookbouillon, boze kwarteleitjes
Langoustine-nem

* * * * *

Zeebaars, gebakken ratte-aardappelen en krab
Citrus- en citroentijm emulsie, gekonfijte rabarber
Koninklijke Belgische kaviaar 10 gr. supplement € 24,-

* * * * *

(*) Krokante Zwarte Pens en Gebakken Eendenlever
Compote van Pink Lady en Pastinaak
Bruine Jus Gearomatiseerd met Vanille

* * * * *

Trilogie rondom rundvlees
"Wagyu flank steak, Black Angus tartaar en geconfijte Black Pearl chuck"

* * * * *

Vietnamese 74% Chocolade Crème en Texturen van Koffie
Ananas en Mango
Krokante Pecannoten

Een verleiding vóór de zoetigheden
De verse en belegen kaasplank
"d'ici et d'ailleurs"
€ 18,-
met glas bijpassende wijn € + 14,-

Kaas ter vervanging van Dessert suppl. vanaf € 10,-

Van woensdag tot vrijdag, 's middags, wordt ons menu "Marit-lunch",
ontwikkeld en aangeboden volgens de markt

3 Gerechten voor de prijs van € 48,-
met de Selectie van Wijnen (3 glazen) + € 23,-

Elke verandering in het menu kan leiden tot een toeslag!
Aarzel niet om
ons te laten weten of u allergieën of dieetbeperkingen heeft.