MENU "SEIZOENSGENOT"
geserveerd van Donderdag 10 oktober tot en met Woensdag 20 november.


Om goed kennis te maken met de keuken van onze Chef-Ambachtslieden,
Verzoeken wij u vriendelijk, bij 6 of meer personen, ons menu te kiezen.

Het Menu dient voor de gehele tafel genomen te worden.

Het Menu in 4 Gangen € 100,- met de Wijnselectie + € 40,-
(*) Het Menu in 5 Gangen € 125,- met de Wijnselectie + € 50,-

De Boven en Onderkant van Sint-Jakobsschelpen
Tartaar met Hazelnootgeur en Gesneden met Andijvie en Nootmuskaat

* * * * *

Marbré van Snoekbaars, Brabants Risotto
Venusmosselen met Peterselie
Espuma van Espelette Peper
+Royal Belgium Caviar 10 gr. Toesl. € 22,-

* * * * *

(*) 24 Uur Gekonfijte Spek, Langoustine in Tempura, Gesmolten Uien Bimi, Bouillon van Soja en Bosuitjes

* * * * *

Black Pearl Runderpaleron
Gebakken Eendenlever
Zachte Groene Kool en Cantharellen
Krokante Paprika

*Of*

Het Wilde Patrijs in Wijnblad om te Delen
Voor 2 Personen. Toesl.€ 15,-p.p.

* * * * *

Millefeuille van Appel en Krokante Arlettes
Madeleines en Rode Bietensorbet
Romige Witte Chocolade

Een Verleiding voor de Zoetigheden

De Kaaswagen met Verse en Gerijpte Kazen "van Hier en Elders"
Door onze Kaasmeesters van Maison Van Tricht € 18,-

Het Glas Wijn in Combinatie € 14,-
De Kaas ter Vervanging van het Dessert Toesl. van € 10,-

Van Woensdag tot Vrijdag, 's Middags, ons Menu «Lunch Marit»
Dagelijks Samengesteld en Aangeboden volgens de Markt

3 Gangen voor de Prijs van € 55,-
met de Wijnselectie «1 wit & 1 rood» + € 23,-

Elke Wijziging in de Menu's Kan Tot een Toeslag Leiden.
Aarzel Niet om ons op de Hoogte te Stellen van Allergieën of Dieetbeperkingen