Menu
Seizoensgebonden menu van plezier
Geserveerd van vrijdag 2 mei tot en met woensdag 18 juni 2025 | |
---|---|
*****
Raie Meunière en Krokante Gamba's *****
Fideua op Valenciaanse wijze (*) *****
Wagyu rundvlees flank steak ***** Lambada Aardbeien en Rabarber Salade
4 gangenmenu €100,-
5 gangenmenu (*) €125,- Een Verleiding voor de Zoetigheden
De Kaaswagen van Verse en Gerijpte Kazen "van Hier en Elders"
Het Glas Wijn in Overeenkomst € 14,-
Van Woensdag tot Vrijdag, 's Middags, ons Menu "Déjeuner Marit"
3 gerechten voor de prijs van € 55,- Elke Wijziging in de Menu's kan een Toeslag Betekenen. Aarzel niet om ons Uw Allergieën of Dieetbeperkingen door te geven. |
Het Seizoensmenu à la Carte
Het Seizoensmenu à la Carte geserveerd van vrijdag 2 mei tot en met woensdag 18 juni 2025 inclusief. | |
---|---|
|
|
1ste gerecht | |
~ Boven- en onderkant van witte asperges ~ Langoustines, Amandelen, Oude Reggiano, Gekonfijte Citroen, Pedro Ximenez ~ Witte rog en krokante garnalen Impérial Héritage Caviar 10 gr. Speciaal +€22,- ~ Fideua op Valenciaanse wijze |
|
2de gerecht | |
~ Geroosterde blauwe kreeft met zeewier en kaviaarboter | in 2 gangen | (2 Pers.) ~ Geroosterde Tarbot met Asperges en Morilles, Hazelnootcrème ~ Knapperige parelhoen met rabarber ~ Krokante kalfszwezerik, zachte ratte, kruidnagel, tuinbonen |
|
3de gerecht Kazen en/of dessert | |
De Kazen en/of Het Dessert € 20,- ~ De Kaaswagen met Verse en Gerijpte Kazen «van Hier en Elders» De Klassiekers € 18,- ~ Onweerstaanbare Dame Blanche met Tahitiaanse Vanille en Warme Chocolade ~ De Normandische Gekarameliseerde Crêpe (15 min. bereidingstijd) De Innovaties € 18,- ~ Pavlova, Romige Mango en Passievruchten Chutney, Pïna-Colada ijs ~ Lambada aardbeien en rabarber salade ~ Millefeuille van Appel en Krokante Arlettes, Madeleines en Rode Bietensorbet, Romige Witte Chocolade |
Emma, Dim & u
3-gangen menu | € 125,00 |
---|---|
Alles inbegrepende formule; aperitieven, hapjes, 3 gangen-menu, wijnen
|
Menu 'Déjeuner Marit'
van woensdag tot vrijdag, 's middags (behalve op feestdagen) | € 55,00 |
---|---|
Dagelijks bereid en aangeboden volgens de markt 3 gerechten voor de prijs van € 55.- |
Menu jonge gastronoom
Menu voor gastronomen tussen 18 en 28 jaar voor de prijs van € 95.- Alles inbegrepen. | € 95,00 |
---|---|
- reservering uitsluitend per telefoon - Dit menu gevestigd volgens het seizoen en het marktaanbod. |