logo
logo

Home

Menu

Impressie

Historie

Vacature

Cadeaubon

Team

Contact

nl fr

Menu

Seizoensgebonden menu van plezier Het Seizoensmenu à la Carte Emma, Dim & u Menu 'Déjeuner Marit' Menu jonge gastronoom

Seizoensgebonden menu van plezier

Geserveerd van vrijdag 2 mei tot en met woensdag 18 juni 2025


Om goed kennis te maken met de keuken van onze Chef-Ambachtslieden, verzoeken wij u vriendelijk, bij 6 of meer personen, ons menu te kiezen. Het Menu dient voor de gehele tafel genomen te worden.

Boven- en onderkant van witte asperges
Foie Gras en Gerookte Ham

*****

Raie Meunière en Krokante Gamba's
Schuimende lentekruiden bouillon
Spinaziebol met verse knoflook
Imperial Heritage Kaviaar 10 gr. Sppl. € 22,-

*****

Fideua op Valenciaanse wijze (*)
Poon, Clam en Pak Soy Confit
Coulis van saffraan

*****

Wagyu rundvlees flank steak
Béarnaise met kruidnagel en berenknoflook, appel Anna
Erwten textuur

*****

Lambada Aardbeien en Rabarber Salade
Basilicum, limoen, bretons
zandkoekje, amandelen

4 gangenmenu €100,-
met wijnselectie + €40,-

5 gangenmenu (*) €125,-
met wijnselectie + €50,-

Een Verleiding voor de Zoetigheden

De Kaaswagen van Verse en Gerijpte Kazen "van Hier en Elders"
Door onze Meesterkaasmakerij Maison Van Tricht € 20,-

Het Glas Wijn in Overeenkomst € 14,-
De Kaas ter Vervanging van het Dessert, Toeslag € 10,-

Van Woensdag tot Vrijdag, 's Middags, ons Menu "Déjeuner Marit"
Elk Dag Geïntegreerd en Aangeboden Op Basis van de Markt

3 gerechten voor de prijs van € 55,-
met de wijnselectie « 1 witte & 1 rode » + € 23,-

Elke Wijziging in de Menu's kan een Toeslag Betekenen. Aarzel niet om ons Uw Allergieën of Dieetbeperkingen door te geven.

Het Seizoensmenu à la Carte

Het Seizoensmenu à la Carte geserveerd van vrijdag 2 mei tot en met woensdag 18 juni 2025 inclusief.


Om goed kennis te maken met de keuken van onze Chef-Ambachtslieden, Verzoeken wij u vriendelijk, bij 6 of meer personen, ons menu te kiezen. Het Menu dient voor de gehele tafel genomen te worden.

1ste gerecht

~ Boven- en onderkant van witte asperges
Foie gras van gans en gerookte ham
€ 48,-

~ Langoustines, Amandelen, Oude Reggiano, Gekonfijte Citroen, Pedro Ximenez
€ 72,-

~ Witte rog en krokante garnalen
Bruisende bouillon met lentekruiden
Spinaziebol met verse knoflook
€ 65,-

Impérial Héritage Caviar 10 gr. Speciaal +€22,-

~ Fideua op Valenciaanse wijze
Poon, Clam en Pak Soy Confit, Coulis van Saffraan
€ 55,-

2de gerecht

~ Geroosterde blauwe kreeft met zeewier en kaviaarboter | in 2 gangen | (2 Pers.)
€ 80,-

~ Geroosterde Tarbot met Asperges en Morilles, Hazelnootcrème
€ 90,-

~ Knapperige parelhoen met rabarber
Cannelloni Celery- Risotti- Burrata en Foie Gra fondant min 2 pers.
€ 42,-

~ Wagyu Rund flank steak
Béarnaise met kruidnagel en berenknoflook, Pomme Anna
Erwten textuur
€ 45,-

~ Krokante kalfszwezerik, zachte ratte, kruidnagel, tuinbonen
€ 67,-

3de gerecht Kazen en/of dessert

De Kazen en/of Het Dessert € 20,-

~ De Kaaswagen met Verse en Gerijpte Kazen «van Hier en Elders»
Door onze Kaasmeesters van Maison Van Tricht

De Klassiekers € 18,-

~ Onweerstaanbare Dame Blanche met Tahitiaanse Vanille en Warme Chocolade

~ De Normandische Gekarameliseerde Crêpe (15 min. bereidingstijd)

De Innovaties € 18,-

~ Pavlova, Romige Mango en Passievruchten Chutney, Pïna-Colada ijs

~ Lambada aardbeien en rabarber salade
Basilicum, limoen, Bretons zandkoekje en amandelen

~ Millefeuille van Appel en Krokante Arlettes, Madeleines en Rode Bietensorbet, Romige Witte Chocolade

Emma, Dim & u

3-gangen menu € 125,00

Alles inbegrepende formule; aperitieven, hapjes, 3 gangen-menu, wijnen
en warme dranken. Alles voor €125 per persoon.

Alleen beschikbaar op woensdag-en-donderdagavond.
De menu zal op dezelfde dag voorgesteld worden volgens marktproducten.


Gelieve dit te vermelden bij uw reservering

Menu 'Déjeuner Marit'

van woensdag tot vrijdag, 's middags (behalve op feestdagen) € 55,00

Dagelijks bereid en aangeboden volgens de markt

3 gerechten voor de prijs van € 55.-
Met aangepaste wijnen (3 glazen) + € 23.-
(3 glazen "1 witte & 1 rode")

Menu jonge gastronoom

Menu voor gastronomen tussen 18 en 28 jaar voor de prijs van € 95.- Alles inbegrepen.  € 95,00

- reservering uitsluitend per telefoon -

Dit menu gevestigd volgens het seizoen en het marktaanbod.
Enkel na reservering en voor de volledige tafel.
Dit menu wordt aangeboden op woensdag en donderdag telkens 's avonds en zaterdag enkel 's middags.

Geef dit tijdens het boeken aan

Aperitief
Een voorgerecht
Een hoofdgerecht
Een dessert
Koffie of thee en zoete lekkernijen
Aangepaste wijnen en waters

© 2025 Maison Marit | Braine-l'Alleud - Powered by Tablefever
  • Maison Marit

    Chaussée de Nivelles 336 - 1420 Braine-l'Alleud
    info@maisonmarit.be T: +32 (0)2/384.15.01
    BTW: BE0 433.180.521

    Instagram
    Facebook