logo
logo

Home

Menu

Impressie

Historie

Vacature

Cadeaubon

Team

Contact

nl fr

Menu

Inspiratie voor de fijnproevers Het Seizoensmenu à la Carte Emma, Dim & u Menu 'Déjeuner Marit' Menu jonge gastronoom

Inspiratie voor de fijnproevers

25 jaar Michelin ster

Het menu is verkrijgbaar vanaf donderdag 26 juni tot zaterdag 2 augustus.


Om goed kennis te maken met de keuken van onze Chef-Ambachtslieden, verzoeken wij u vriendelijk, bij 6 of meer personen, ons menu te kiezen. Het Menu dient voor de gehele tafel genomen te worden.

3 Langoustine gerechten:
* Tartaar en Watermeloen Gaspacho
* Basilicum krokant
* Soufflé en consommé van karkassen

*****

Carrelet Meunière
Bouillon van zuring
Courgette, kerstomaat en geconfijte knoflook
Sppl. Caviar Impérial Héritage 10 gr. € 24,-

*****

Fideua zoals in Valencia (*)
Zeebaars, Bouchot, Sot l'y Laisse, Gekonfijte Pak Soja, Coulis van Saffraan

*****

Lamsvlees van onze weilanden:
3 bereidingen, 3 groenten, 3 sauzen

*****

Bretons rozemarijn zandkoekje
Structuur van framboos en nectarine, yoghurt sorbet

4 gangenmenu €105,-
met wijnselectie + €40,-

5 gangenmenu (*) €130,-
met wijnselectie + €50,-

Een Verleiding voor de Zoetigheden

De Kaaswagen van Verse en Gerijpte Kazen "van Hier en Elders"
Door onze Meesterkaasmakerij Maison Van Tricht € 20,-

Het Glas Wijn in Overeenkomst € 14,-
De Kaas ter Vervanging van het Dessert, Toeslag € 10,-

Van Woensdag tot Vrijdag, 's Middags, ons Menu "Déjeuner Marit"
Elk Dag Geïntegreerd en Aangeboden Op Basis van de Markt

3 gerechten voor de prijs van € 55,-
met de wijnselectie « 1 witte & 1 rode » + € 23,-

Elke Wijziging in de Menu's kan een Toeslag Betekenen. Aarzel niet om ons Uw Allergieën of Dieetbeperkingen door te geven.

Het Seizoensmenu à la Carte

25 jaar Michelin ster

Het menu is verkrijgbaar vanaf donderdag 26 juni tot zaterdag 2 augustus.

Maximum 5 couverts

Een selectie wijnen is verkrijgbaar voor € 35,-.

1ste gerecht

~ 3 Langoustine gerechten: min. 2 Pers.
* Tartaar en Watermeloen Gaspacho
* Basilicum Crisp
* Soufflé en Karkas Consommé
€ 65,- p.p.

~ Langoustines, Amandelen, Oude Reggiano, Citroenconfijt, Pedro Ximenez
€ 72,- p.p.

~ Carrelet Meunière, Bouillon van Zuring
Courgette, Gekonfijte Kersentomaat, Gekonfijte Knoflook
€ 40,-

Sppl. Caviar Impérial Héritage 10 gr. +€24,-

~ Fideua op Valenciaanse wijze
Bar, Bouchot, Sot l’Y Laisse, Pak Soy Confit, Coulis Safrané
€ 65,-

2de gerecht

~ Geroosterde Blauwe Kreeft, Niçoise, Huisgemaakte Tagliatelle, Basilicum Boter
€ 85,-

~ Geroosterde Tarbot met Asperges en Giroles, Dijonnaise
€ 80,-

~ Wagyu Rund flank steak
Béarnaise met kruidnagel en berenknoflook, Pomme Anna
Erwten textuur
€ 45,-

~ Krokant Kalfszwezerik, Risotto, Gepeperde Artisjok
Aubergines, Sauges
€ 67,-

~ L'Agneau de nos Pâturages: min 2 pers.
3 gangen, 3 groenten, 3 sauzen
€ 48,-

3de gerecht Kazen en/of dessert

De Kazen en/of Het Dessert € 20,-

~ De Kaaswagen met Verse en Gerijpte Kazen «van Hier en Elders»
Door onze Kaasmeesters van Maison Van Tricht

De Klassiekers € 18,-

~ Onweerstaanbare Dame Blanche met Tahitiaanse Vanille en Warme Chocolade

~ De Normandische Gekarameliseerde Crêpe (15 min. bereidingstijd)

De Innovaties € 18,-

~ Pavlova, Romige Mango en Passievruchten Chutney, Pïna-Colada ijs

~ Lambada aardbeien en rabarber salade
Basilicum, limoen, Bretons zandkoekje en amandelen

~ Bretons Rozemarijn zandkoekje, Frambozen en Nectarine texturen, Yoghurt sorbet

Emma, Dim & u

3-gangen menu € 125,00

Alles inbegrepende formule; aperitieven, hapjes, 3 gangen-menu, wijnen
en warme dranken. Alles voor €125 per persoon.

Alleen beschikbaar op woensdag-en-donderdagavond.
De menu zal op dezelfde dag voorgesteld worden volgens marktproducten.


Gelieve dit te vermelden bij uw reservering

Menu 'Déjeuner Marit'

van woensdag tot vrijdag, 's middags (behalve op feestdagen) € 55,00

Dagelijks bereid en aangeboden volgens de markt

3 gerechten voor de prijs van € 55.-
Met aangepaste wijnen (3 glazen) + € 23.-
(3 glazen "1 witte & 1 rode")

Menu jonge gastronoom

Menu voor gastronomen tussen 18 en 28 jaar voor de prijs van € 95.- Alles inbegrepen.  € 95,00

- reservering uitsluitend per telefoon -

Dit menu gevestigd volgens het seizoen en het marktaanbod.
Enkel na reservering en voor de volledige tafel.
Dit menu wordt aangeboden op woensdag en donderdag telkens 's avonds en zaterdag enkel 's middags.

Geef dit tijdens het boeken aan

Aperitief
Een voorgerecht
Een hoofdgerecht
Een dessert
Koffie of thee en zoete lekkernijen
Aangepaste wijnen en waters

© 2025 Maison Marit | Braine-l'Alleud - Powered by Tablefever
  • Maison Marit

    Chaussée de Nivelles 336 - 1420 Braine-l'Alleud
    info@maisonmarit.be T: +32 (0)2/384.15.01
    BTW: BE0 433.180.521

    Instagram
    Facebook