Menu
Inspiratie voor de fijnproevers
25 jaar Michelin ster | |
---|---|
Het menu is verkrijgbaar vanaf donderdag 26 juni tot zaterdag 2 augustus.
*****
Carrelet Meunière *****
Fideua zoals in Valencia (*) *****
Lamsvlees van onze weilanden: ***** Bretons rozemarijn zandkoekje
4 gangenmenu €105,-
5 gangenmenu (*) €130,- Een Verleiding voor de Zoetigheden
De Kaaswagen van Verse en Gerijpte Kazen "van Hier en Elders"
Het Glas Wijn in Overeenkomst € 14,-
Van Woensdag tot Vrijdag, 's Middags, ons Menu "Déjeuner Marit"
3 gerechten voor de prijs van € 55,- Elke Wijziging in de Menu's kan een Toeslag Betekenen. Aarzel niet om ons Uw Allergieën of Dieetbeperkingen door te geven. |
Het Seizoensmenu à la Carte
25 jaar Michelin ster | |
---|---|
Het menu is verkrijgbaar vanaf donderdag 26 juni tot zaterdag 2 augustus. Maximum 5 couverts Een selectie wijnen is verkrijgbaar voor € 35,-. |
|
1ste gerecht | |
~ 3 Langoustine gerechten: min. 2 Pers. ~ Langoustines, Amandelen, Oude Reggiano, Citroenconfijt, Pedro Ximenez ~ Carrelet Meunière, Bouillon van Zuring Sppl. Caviar Impérial Héritage 10 gr. +€24,- ~ Fideua op Valenciaanse wijze |
|
2de gerecht | |
~ Geroosterde Blauwe Kreeft, Niçoise, Huisgemaakte Tagliatelle, Basilicum Boter ~ Geroosterde Tarbot met Asperges en Giroles, Dijonnaise ~ Wagyu Rund flank steak ~ L'Agneau de nos Pâturages: min 2 pers. |
|
3de gerecht Kazen en/of dessert | |
De Kazen en/of Het Dessert € 20,- ~ De Kaaswagen met Verse en Gerijpte Kazen «van Hier en Elders» De Klassiekers € 18,- ~ Onweerstaanbare Dame Blanche met Tahitiaanse Vanille en Warme Chocolade ~ De Normandische Gekarameliseerde Crêpe (15 min. bereidingstijd) De Innovaties € 18,- ~ Pavlova, Romige Mango en Passievruchten Chutney, Pïna-Colada ijs ~ Lambada aardbeien en rabarber salade ~ Bretons Rozemarijn zandkoekje, Frambozen en Nectarine texturen, Yoghurt sorbet |
Emma, Dim & u
3-gangen menu | € 125,00 |
---|---|
Alles inbegrepende formule; aperitieven, hapjes, 3 gangen-menu, wijnen
|
Menu 'Déjeuner Marit'
van woensdag tot vrijdag, 's middags (behalve op feestdagen) | € 55,00 |
---|---|
Dagelijks bereid en aangeboden volgens de markt 3 gerechten voor de prijs van € 55.- |
Menu jonge gastronoom
Menu voor gastronomen tussen 18 en 28 jaar voor de prijs van € 95.- Alles inbegrepen. | € 95,00 |
---|---|
- reservering uitsluitend per telefoon - Dit menu gevestigd volgens het seizoen en het marktaanbod. |