Menu
Menu Dégustation - Inspiratie voor de fijnproevers
25 jaar Michelin ster | |
---|---|
Het menu is verkrijgbaar vanaf donderdag 23 oktober tot en met woensdag 3 december.
*****
Twee bereidingen rond zeetong: *****
(*) Rug van haas en krokante zwarte pens *****
Gebraden fazant “op Brabantse wijze” ***** Gekonfijte appel en appel in aspic
4 gangenmenu €105,-
5 gangenmenu (*) €130,- Een Verleiding voor de Zoetigheden
De Kaaswagen van Verse en Gerijpte Kazen "van Hier en Elders"
Het Glas Wijn in Overeenkomst € 14,-
Van Woensdag tot Vrijdag, 's Middags, ons Menu "Déjeuner Marit"
3 gerechten voor de prijs van € 55,- Elke Wijziging in de Menu's kan een Toeslag Betekenen. Aarzel niet om ons Uw Allergieën of Dieetbeperkingen door te geven. |
Het Seizoensmenu à la Carte
25 jaar Michelin ster | |
---|---|
Het menu is verkrijgbaar vanaf donderdag 23 oktober tot en met woensdag 3 december. Maximum 5 couverts Een selectie wijnen is verkrijgbaar voor € 35,-. |
|
1ste gerecht | |
~ Tartaar van Sint-Jakobsvruchten
Rémoulade van knolselder en burrata ~ Langoustines, amandel, oude Reggiano, gekonfijte citroen, Pedro Ximénez €75 ~ Twee bereidingen rond zeetong – min. 2 personen € 68,- p.p.
~ Eendenlever op drie manieren bereid – min. 2 personen € 68,- p.p.
|
|
2de gerecht | |
~ Gebraden blauwe kreeft met zoete uien uit de Cévennes, Salpicon van kreeftklauwen met courgette, auberginekaviaar en basilicumboter €85 ~ Gebraden patrijs in wijnrankblad, wilde paddenstoelen, selderij en frietjes €60 ~ Krokant kalfszwezerik met romige ratte-aardappelen Witte bonen en ciderazijn van oude oogst €67,- ~ Rug van haas en krokante bloedworst Zachte spruitjes, gebakken foie gras en kweepeer-pepersaus € 68,- ~ Gebraden fazant op Brabantse wijze, Cannelloni van witloof, girollen, rösti van zoete ui – min. 2 pers. €56 |
|
3de gerecht Kazen en/of dessert | |
~ Kaaswagen met verse en gerijpte kazen “van hier en elders” € 20,- Door onze meester-kaasrijpers Maison Van Tricht
De Klassiekers € 18,-
De Innovaties € 18,- |
Emma, Dim & U
3-gangen menu | € 130,00 |
---|---|
Alles inbegrepende formule; aperitieven, hapjes, 3 gangen-menu, wijnen
|
Menu 'Déjeuner Marit'
van woensdag tot vrijdag, 's middags (behalve op feestdagen) | € 55,00 |
---|---|
Dagelijks bereid en aangeboden volgens de markt 3 gerechten voor de prijs van € 55.- |
Menu jonge gastronoom
Menu voor gastronomen tussen 18 en 28 jaar voor de prijs van € 95.- Alles inbegrepen. | € 100,00 |
---|---|
- reservering uitsluitend per telefoon - Dit menu gevestigd volgens het seizoen en het marktaanbod. |